Voucher de reducere vodafone

Vodafone.ro este magazinul online al operatorului de telefonie mobile Vodafone, unde puteti beneficia de servicii si tarife, asistenta si produse la preturi foarte accesibile, prin intermediul unui voucher de reducere. 

Vodafone.ro
Offer TypeDiscount DetailsExpires
CouponVoucher 10 Euro reducere la orice telefon mobil cumparat31 Mai
Coupon3€ reducere la abonament daca il reinoiesti pe 2 ani30 Noiembrie

Aici puteti gasi telefoane, de la iPhone, la Android si telefoane 4G, tablete, modemuri, abonamente de date, telefoane cu cartela, accesorii audio, premium, promotionale, incarcatoare si baterii si multe alte servicii. 

In categoria accesorii se numara atat folii si carcase de protectie, cat si pachete de baterii externe, casti, cabluri de alimentare si usb, smartwatches, incarcatoare, carduri si memorii, adaptoare si accesorii audio.

Printre beneficiile pe care le puteti obtine de aici se numara serviciul Vodafone Buy-Back, prin intermediul caruia puteti primi reduceri la cumpararea unui telefon nou, a unui laptop ori a unei tablete dintr-o oferta de abonare sau la prelungirea unui abonament deja existent. Tot ce trebuie sa faceti este sa aduceti terminalul pe care nu il mai folositi (telefon, modem sau tableta – chiar si nefunctional). Un alt seriviciu este asigurarea mobila, prin care beneficiati de cel mai bun pachet raportat la acorperire si costuri, pentru a va asigura ca va puteti bucura de device-ul dumneavoastra, indiferent de ce problema intampinati cu el. 

Printre brand-urile cu care magazinul online Vodafone.ro colaboreaza se pot numara Nokia, Samsung, HTC, LG, Sony, Microsoft, BlackBerry, Motorola, Apple, Huawei, Alcatel si altii. 

Tot in cadrul magazinului online puteti beneficia de detaliile comenzii dumneavoastra, avantajele de a utiliza magazinul online, cat si serviciul de transfer de continut si diagnonza.

Daca sunteti client Vodafone, magazinul online este de asemenea locul unde va puteti gestiona contul, prin plata facturii, reincarcarea cartelei, verificarea programului de loialitate, valabilitatea optiunilor dumneavoastra, detalii despre roaming, extraoptiuni, apeluri internationale, internet pe laptop si tableta, internet pe mobil, internet Wi-Fi acasa, plata prin M-Pesa, 4GTV+ si multe alte serivicii. 

Pentru a va putea bucura de beneficiile magazinului online, il puteti accesa, alaturi de contul dumneavoastra, descarcand aplicatia MyVodafone, disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS. 

Alaturi de cuponul de reducere, magazinul ofera o gama variata de promotii, care se materializeaza nu doar in reduceri de peste 50% la sute de produse din toate categoriile, dar si prin pachete de voce, internet si abonamente pentru a va ususra comunicarea. Astfel, prin abonaente precum Red, insotite de Socail si Video pass, puteti beneficia de minute si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala si in roaming, internet 4g si aplicatii pentru smartphone.

O alta promotie vizeaza abonamentul Super Red, caruia i se adauga asigurarea device-ului, abonamente DUO pentru a le impartasi cu cei dragi, Abonamente Ce Vrei Tu, Abonamente fara telefon, abonamente pentru persoane cu dizabilitati si alte extraoptiuni. 

 

 

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
2 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare