Cupoane de reducere Rechizitele Mele

Rechizitelemele.ro este un magazin online specializat in comercializarea de produse pe biortica si papetarie, alaturi de produse necesare tuturor ciclurilor de invatare. Magazinul ofera clientilor sai rechizite si accesorii pentru copiii si elevii de toate varstele, la cel mai bun raport calitate-pret, asigurat de produsele de o calitate superioara, adaptate la preturi accesibile tuturor bugetelor, prin intermediul unui cod promotional.

rechizitelemele.ro
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Promotion15 lei cadou la comenzi de peste 100 lei31 Martie
CouponCod voucher 15 lei discount pentru comenzi mai mari de 120 lei28 Noiembrie
CouponCupon 20 lei reducere la orice comanda mai mare de 140 lei01 Ianuarie

In cadrul magazinului online puteti gasi produse pentru organizare, precum arhivare, bachete indosariat, bibliorafturi, caiete mecanice, dosare, clipboard-uri, mape, folii de protectie, indecsi, separatoare, aparate de laminat, benzi adezive, calculatoare, cani, capsatoare, clipsuri, agrafe, ace, cosuri pentru birou, decapsatoare, capse, ecusoane, lanturi, clipsuri, foarfece, cuttere, ghilotine, trimmere, instrumente de geometrie, lampi de birou, memo si comunicare, distrugatoare de documente, perforatoare, rame foto, prelungitoare, suporturi ergonomice, suporturi pentru reviste, tavite de birou si suporturi de birou. 

Tot in cadrul magazinului mai puteti gasi produse din hartie, bloc notes, caiete special, caiete scolare, cartoane, etichete biblioraft, etichete pentru scoala, felicitari 3D, hartie pentru copiator, hartie flipchart, hartie milimetrica, notite si cuburi din hartie, accesorii pentru panouri si table, ceasuri de perete, cuiere, harti de perete, flipchart-uri, plannere, panouri, sisteme de prezentare, table albe, table de sticla, table interactive, acuarele, tempera, adezivi, ascutitori, carioca, creioane de desen, hartie pentru decupaje, jocuri creative, lucru manual, plastilina, seturi de desen, toy color, carti, creioane mecanice, finelinere, markere de scris, markere pentru table, mine de creioane mecanice, pixuri cu gel, pixuri cu bila, radiere si benzi corectoare, reserve, rollere, stilouri, textmarkere, genti, ghiozdane, penare si portofele. 

Un alt departament care va sta la dispozitie in cadrul magazinului online Rechizitelemele.ro este cel de IT si calculatoare, unde puteti gasi accesorii IT, accesorii pentru tablete, genti de laptop, articole de curatare, huse de protectie, mouse-uri si tastaturi, playere si accesorii audio, mouse pad-uri, stocare de date si elemente de software. 

Livrarea produselor dumneavoastra la domiciliu rapid si in siguranta este incredintata unei firmei profesionale de curierat rapid, care garanteaza livrarea in decurs de 1-2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre magazin.

Livrarea produselor este disponibila oriunde pe teritoriul Romaniei, in mod gratuit pentru comenzile a caror valoare totala depaseste suma de 100 de lei, sau percepandu-se o taxa suplimentara de transport in valoare de 15 lei pentru comenzile care nu ating pragul minim de 100 de lei.

Orice produs cumparat din magazinul online Rechizitelemele.ro poate fi returnat, fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile calendaristice de la achizitie. Puteti cere schimbarea produselor, inlocuirea lor sau restituirea banilor, care se va face in decurs de 30 de zile de la momentul instiintarii.

Plata produselor se poate face prin sistem ramburs, prin achitarea contravalorii comenzii integral, in numerar, direct catre agentul de curierat, la sosirea acestuia cu coletul dumneavoastra sau online, in mod securizat, prin intermediul serviciului de plati online PayU, imediat dupa finalizarea comenzii pe site. Sunt acceptate cardurile bancare de debit sau de credit emise sub sigla Visa, Visa Electron, MasterCard, Eurocard si Maestro. 

Un alt beneficiu pe care magazinul online Rechizitelemele.ro il pune la dispozitia clientilor sai, pe langa reducerea oferita de un cod voucher, se adreseaza celor care doresc sa devina membri ai comunitatii online, abonandu-se la newsletter pentru a primi saptamanal informatii despre noutati, reduceri si promotii. Prin abonarea la newsletter, veti primi un voucher de reducere in valoare de 20 de lei, pe care il puteti folosi la comenzile viitoare.

Pentru a va convinge de faptul ca magazinul online Rechizitelemele.ro ofera cele mai accesibile preturi pentru produse de top, echipa comunitatii va invita sa aruncati o privire si sa va bucurati de preturi reduse in departamentul special organizat pentru reduceri, unde va puteti gasi produsele preferate, avand posibilitatea de a alege din sute de produse din cadrul tuturor categoriilor disponibile, la preturi foarte accesibile, reduse cu pana la 60% din pretul lor initial, pentru a va asigura cea mai buna experienta de cumparare.

 

Ultima actualizare: Astazi
21 Iulie 2024
3 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare